• Εγγραφές Α΄ Δημοτικού για το έτος 2024-2025

  • Πίσω

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2024-2025, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024.

Κατά το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως και 31-12-2018.


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

α. Αίτηση εγγραφής. Θα συμπληρωθεί στο σχολείο. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τα ακριβή τηλεφωνικά στοιχεία και τo προσωπικό σας e-mail. Τα αναφερόμενα ισχύουν και για τους δύο γονείς.

β. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης από τους γονείς/κηδεμόνες, τότε αναζητείται από τη σχολική μονάδα μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ ( αρκεί να υφίσταται εγγραφή και μπορεί να ανακτηθεί ).

γ. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 Εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (Α.Δ.Υ.Μ.).

ε. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας.( λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, μισθωτήριο οικίας ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο δικαιολογητικό που αποδεικνύει τα στοιχεία κατοικίας).

Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται και οι εγγραφές στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρωινής Ζώνης.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι από πέρσι ισχύει ότι για την εγγραφή του κάθε μαθητή  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *